Umanotera, Slovenska fundacija za trajnostni razvoj

Sedež:
Trubarjeva 50

1000 Ljubljana


Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.


Koordinatorka mreže:
Martina Pernuš
Tel.: 05 907 13 35
Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 

View Larger Map

 

Dostop do pisarne na Trubarjevi 50:

 

 

Peš

S starega mestnega središča Ljubljane do naše pisarne vodi prijeten sprehod mimo Prešernovega spomenika, po Trubarjevi ulici vse do pisarne Umanotere. Prešernov spomenik je od Umanotere oddaljen 10 min hoje.

Z glavne avtobusne in železniške postaje je do Umanotere približno 10 min hoje po Resljevi cesti, kjer na semaforju pred Zmajskim mostom pot proti Umanoteri zavije levo na Trubarjevo ulico. Od tam je pisarna oddaljeno le še 1-2 min hoje.

 

 

S kolesom

Iz starega mestnega jedra je dostop do Umanotere možen ob reki Ljubljanici, kjer je urejena kolesarska steza. S kolesom lahko do Umanotere pridete tudi po Trubarjevi cesti. Pred Okoljskim centrom so nameščena stojala za kolesa. Prav tako lahko kolo pustite na stojalih na drugi strani ulice. 

 

 

Z avtobusom

Najbližje postajališče mestnega avtobusa je na Ilirski ulici, kjer ustavlja avtobus številka 5. Postajališče je od Umanotere oddaljeno 1 minuto hoje.

 

 

Z avtomobilom

Širše območje leži v modri parkirni coni, zato je na okoliških ulicah mogoče le kratkotrajno parkiranje. Cena parkiranja je 0,60 € na uro. Na parkomatih je mogoče plačati za največ dve uri.

Najbližje javno parkirišče je garažna hiša na Komenskega ulici, kjer je cena parkiranja 1,6 € na uro.