Koledar dogodkov

10. Zbor članic mreže Plan B za Slovenijo - letno srečanje mreže

Letno srečanje članic mreže, Zbor članic 2021, bomo letos izvedli malce drugače. Glede na trenutne možnosti za izvajanje dogodkov in v želji, da vam ponudimo čim bolj zanimive, uporabne in raznolike dogodke, smo se odločili, da letno srečanje 2021 razdelimo na več manjših dogodkov in vam tako poleg uradnega, informativnega dela, ponudimo še dva vsebinska dogodka za krepitev vaše strokovne usposobljenosti. V želji, da po dolgem času poklepetamo tudi v živo, pa načrtujemo tudi dogodek za mreženje .

 

Vabimo vas, da si rezervirate naslednje termine:

  • 13. maj 2021 od 9h do 11h: 10. Zbor članic mreže Plan B za Slovenijo – uradni del

 

Spremljevalni program:

  • 14. april 2021 od 10h do 12h: Spletna delavnica na temo prioritet v času Predsedovanja Slovenije Svetu EU. Delavnica je namenjena vsem, ki se ukvarjate z zagovorništvom in boste izvajali aktivnosti v času predsedovanja. Delavnico bomo izvedli v sodelovanju z EEB (European Environmental Bureau). Vabilo s programom >>>.
  • 19. april 2021 od 14. do 15.30 ure: Spletno usposabljanje na temo »Fit-for-55 Package« V svojem programu za leto 2021, je EK pod skupno ime »Fit for 55 Package« predstavila zakonodajne revizije in pobude, povezane s podnebnim ukrepanjem v Evropskem zelenem dogovoru (European Green Deal), še posebej v povezavi z doseganjem podnebnega cilja 55 % neto zmanjševanja emisij. Usposabljanje je namenjeno vsem, ki se ukvarjate z zagovorništvom na nacionalni in/ali EU ravni ter vas zanimajo ključni elementi in časovnica paketa, kar vam bo v pomoč pri načrtovanju aktivnosti. Usposabljanje bomo izvedli v sodelovanju z Climate Action Network Europe (CAN EU). Vabilo s programom >>>.
  • Druga polovica maja (termin bomo izbrali glede na glasovanje in razmere v zvezi s pandemijo): Popoldansko druženje V ŽIVO! Srečanje bo potekalo na odprtem in v skladu z vsemi takrat veljavnimi ukrepi.
Kraj dogodka: Zoom 
Kontakt: polona@planbzaslovenijo.si