Ljubljana, 4. februar 2021 - Z pričetkom februarja je v vaše e-nabiralnike* prispel osmi skupni novičnik vsebinskih mrež s področja okolja in prostora. 

 

Novičnik kot običajno prinaša novice o preteklih mrežnih aktivnostih, aktivnostih s strani članic Mreže za prostor ter mreže Plan B za Slovenijo ter seveda o načrtih za prihodnje tedne. Tokrat ne spreglejte tudi nove rubrike Mednarodne novice, v kateri so zbrana pomembnejša poročila in novice iz mednarodnih mrež.  

 

Uvodnik so tokrat zapisali Senka Šifkovič Vrbica, Nina Plevnik (IPoP) in izvajalci malih projektov, v njem pa so pregledali rezultate prvih treh "malih" projektov, ki jih članice Mreže za prostor izvajajo v okviru Podnebnega programa vsebinskih mrež. Projekti dokazujejo pomen podpore aktivnostim manjših organizacij na področjih prostora in okolja, poleg tega pa dvigujejo ozaveščenost o podnebnih spremembah in vplivajo na kvaliteto življenja v mestih. 


Novice si lahko preberete na spletnem naslovu tej povezavi.

 

 

*V primeru, da ste naročeni na mesečne e-novice mreže Plan B za Slovenijo. Če še niste naročniki, bi pa to želeli postati, se prijavite na tej povezavi